Nova Ti do POLETJA (3. junij – 1. julij 2019)

 

Novi vadbeni mesec se prične v ponedeljek, 3. junija 2019

NOVA TI do POLETJA!

“Hej, draga moja! Kaj praviš na to, da letos poleti zažigaš? Da je letošnje poletje tvoje in, da končno uživaš sončne dni samozavestno kot še nikoli …”

NOVA TI do poletja ! (Obrazec za prijavo je spodaj):  

Si le še korak stran, da postaneš del močnih žensk – del BODYLIFT skupnosti. Vesela sem, da se boš pridružila skupini, v kateri trenira več kot dvesto žensk vsak mesec. To nekaj pomeni, se strinjaš?

♥♥
Za vse, ki iz različnih razlogov ne morete obiskovati vadb ali bi si želele “vodeno” trenirati z mano po mojem konceptu vadbe, se mi pridružite v izzivu, ki bo Bodylift pripeljal v vašo dnevno sobo!
♥♥

Program zajema različne VODENE TRENINGE, PILATES, JOGO, MEDITACIJO:
🔥
za izgubo maščobe in krepitev mišic celotnega telesa
🔥
za oblikovanje nog, zadnjice ter trebuščka
🔥
za oblikovanje telesa in izgubo maščobe v obliki krožnega treninga
🔥
za pridobitev mišične mase in pravih ženskih oblin s pripomočki

Zaprta FB skupina NOVA TI do poletja,  je v času izziva, tvoja spletna “telovadnica”.  Dogajalo se bo veliko. Poleg bodylift treningov, bomo enkrat na teden izvajale tudi pilates, jogo in meditacijo. Naučile se boste zdravo prehranjevati,  prejele in spoznale pa boste še veliko dodatnih nasvetov in informacij, ki vam bodo (enostavno) spremenile življenje. Z vsako objavo, treningom, videom, nasvetom, jedilnikom, boste bližje največjim spremembam v življenju.

OBRAZEC ZA PRIJAVO

Pridružila se boš skupnosti žensk iz cele Slovenije in bila tako deležna neverjetne podpore močnih žensk s podobnimi cilji. Po koncu vsakega meseca / izziva, boš polna novega znanja in navdiha. VERJEMI MI!

Zato vas prosim, da mi daste priložnost, da vam dokažem, kaj vse zmorete in, kako ČUDOVITE STE LAHKO – Še pred odhodom na plažo!

VESNA pravi: Bistvo je v tem, da lahko poskrbim zase, svoje zdravje ter družino brez večjega odrekanja v času in denarju.

“Dve leti je tega, kar sem se preselila v tujino. Ostati doma v vlogi mame in gospodinje je bila zame po  17 letih uspešne kariere, in pri skoraj štiridesetih letih, ena težjih življenjskih odločitev. V času skrbi za dom in družino ter njeno integracijo, sem pred enim letom na spletu zasledila 60-dnevnii program ‘Do sanjske postave z Niko’. Ker Nike takrat še nisem poznala, sem si jo na Facebook-u poiskala, pa njen klip in brezplačne uvodne videe z nekaj preprostimi vajami, kar doma v dnevni sobi. Ideja in njena neverjetna energija sta mi je bili čudoviti, zato sem se malo bolj poglobila v Nikin koncept. Nika poleg poosebljene pozitivne energije izžareva srčnost, voljo, veselje in mi je tako noro simpatična, da sem v hipu vedela, da ta program želim imeti in sem ga tudi naročila. Nika me je preko telefonskih pogovorov neutrudno in požrtvovalno usmerjala skozi izvedbo posameznih vaj, s katerimi sem imela težave pri izvedbi (npr.burpee in mounting climb, katera se danes sovražim, ampak ju danes vsaj izvedem, čeprav na glas bentim in se jezim J ). V tem času je Nika pripravila prvi spletni izziv na Facebooku in bila sem med tistimi nadobudnicami, ki sem se prijavila tudi v ta program.

Treniranje v živo, z možnostjo neštetih predvajanj kadarkoli znotraj cikla, neverjetna motivacija in stik s pristno (predvsem žensko) ekipo, ki se med seboj bodri, motivira, šali, in podpira tudi v težjih trenutkih, je zame osebno neprecenljiva izkušnja. Pomeni mi tudi druženje.

Bistvo pa je v tem, da lahko poskrbim zase, svoje zdravje ter družino brez večjega odrekanja v času in denarju.

Zame je to tudi en tak pristen stik s puncami in rodno deželo Slovenijo in je to nekaj najlepšega, kar mi je v življenju dano. Za Niko pa lahko rečem, da je ena bolj čutečih oseb do vadečih z obilo srčnosti in profesionalnega odnosa…da o njeni izklesani postavi ne govorim J globok poklon in hvala ker si Nika in ste punce.!
Vesna – alias Pikapo Lo Nyca, Luzern, dec 2018


Cena je NEVERJETNA!

30 EUR / 1 mesec

45,00 EUR (15 eur doplačila) – za mesto v skupini do 25. avgusta 2019


Ste le še korak stran, da postanete del močnih žensk – vražjih BODYLIFTovk. Vesela sem, da se boste pridružile skupini, preko katere vsak mesec trenira več kot 200 žensk.

OBRAZEC ZA PRIJAVO


Več odzivov … 


URNIK PROGRAMA:
Ponedeljek ob 19h: BL trening
⇒Torek ob 20,30h: Pilates
Sreda ob 19h: BL trening
Petek ob 7h: BL trening
Nedelja ob 20h: JogaMeditacija
Sobota: Jedilnik za prihajajoči teden
Dnevno: Pričakuj dnevno dozo motivacije in podpore


KAJ PA, ČE OB TEH TERMINIH NE BOŠ IMELA ČASA?
Vse ostane v skupini – Trenirate kadarkoli in kjerkoli!
Prednost takšnega načina treningov je, da trening opravite, ko imate čas. Drugače povedano, nikoli nič ne zamudite. Vsak trening oziroma objava se bo po končanem prenosu v živo, naložil/a v skupino in bil/a dostopen/a ves čas izziva. Sedaj pa mi povejte, če ni to noroooo :).

VERJAMEM, DA LAHKO KONČNO PRIDOBIŠ FORMO IN POSTAVO, KAKRŠNO SI ZASLUŽIŠ – ŠE PRED POLETJEM!
Verjeli ali ne, vsega kar vam bom pokazala, povedala in vas naučila preko izziva, ne morem opisati z besedami. Izziv je poln interakcije, “pogovorov”, izmenjavanja izkušenj in medsebojnega sodelovanja. Zato VERJAMEM, DA LAHKO KONČNO PRIDOBITE FORMO IN POSTAVO, KAKRŠNO SI ZASLUŽITE!


Začni verjeti v sebe, prenehaj razmišljati in pojdiva tokrat skupaj do konca!

Bodylift tudi v Virginia Beach z Nino. Poslušaj, kaj ti želi povedati na ša Bodyliftovka Nina!

NOVA TI  do POLETJA!
Od 3. junija 2019 – 1. julija 2019

Vedno je prijetno trenirati v paru ali s prijateljico, zato k  izzivu povabite osebo/e , s katerimi boste ob kavici naslednji dan klepetale o treningih. Osebi, ki jo želiš povabiti k izzivu, pošlji povezavo: www.bodylift.si

To je izziv za ženske, ki si želijo BOLJ ČVRSTO in VZDRŽLJIVO TELO – Izziv bo kombinacija treningov za oblikovanje telesa in izgubo telesne maščobe. Skupaj bomo šli skozi 12 vodenih treningov, 4 vodene vadbe pilatesa, 2 jogi in 2 meditaciji na mesec. VSE OD DOMA.

Izziv je primeren za ženske vseh starostnih skupin in telesne pripravljenosti.

Izziv je skupek vsega, kar potrebujete za dosego ciljev in predvsem BOLJŠEGA POČUTJA!


Cena je NEVERJETNA!

30 EUR / 1 mesec
45,00 EUR (15 eur doplačila) – za mesto v skupini do 25. avgusta 2019


Kaj potrebuješ za izziv:
Za še hitrejši in večji napredek, vas bom naučila uporabljati različne pripomočke, in sicer iz dveh razlogov: za večjo učinkovitost treningov in hitrejših sprememb ter popestritev treningov od doma. Ko se boste naučile rokovati z določenimi manjšimi pripomočki za vadbo, boste naravnost uživale!  Pripomočki niso obvezni.

ELASTIKE za vadbo
– KETTLBELL: Priporočam 6 – 8kg
Uteži / ročke: Priporočam 1,5 – 2kg na ročko
Serveti: Da, kar kuhinjski ali male brisačke
♦Potrebuješ še blazino, nekaj malega prostora ter VOLJO!
**** ZAUPAJ MI in IZKORISTI PRILOŽNOST, ki ti lahko spremeni življenje!

Vaša bitka z večnimi neuspešnimi poizkusi »jutri pa res začnem«, se lahko končno konča – SEDAJ!

Moj cilj je doseči, da vam vadba zleze pod kožo in da postanete fit zapeljivke! Preko mojega programa vam bom pomagala spoznati pravilen način vadbe in organizacije. Verjemi, uspelo vam bo!

_________________________________________________________________

** IZZIV ni primeren za ljudi s poškodbami ali drugimi zdravstvenimi težavami. Izvajalec izziva si pridržuje pravico, da se termin ( dan, ura) treninga v primeru poškodbe, bolezni ali drugih izrednih okoliščin, prestavi. Izvajalec se zavezuje, da vas bo o spremembah sproti in pravočasno obveščal. Vadba poteka NA LASTNO ODGOVORNOST!

NOVA TI do POLETJA
Od 3. junija 2019 – 1. julija 2019

OBRAZEC ZA PRIJAVO

S PRIJAVO na izziv potrjuješ pristopno izjavo. 
Vsak nasvet, ki ga podam, je na podlagi mojega osebnega mnenja, lastnih izkušenj in prakse. Vsak nasvet, ki ga podam upoštevate na lastno odgovornost. V kolikor so večje težave vedno poiščite nasvet strokovnjaka, preden boste delali na nečem, kar sem objavila ali priporočila. Z branjem tega priročnika se strinjate, da Bodylift ne odgovarja za morebitne nesreče, težave ali poškodbe, do katerih lahko pride zaradi razlage informacij v tem priročniku. Gradivo v priročniku lahko vključuje tudi informacije ali izkušnje tretjih oseb oziroma literatur.

Hvala za razumevanje,

vaša Nika