Prijavi se na 30-dnevni spletni izziv z Niko Dodig

30 – DNEVNI IZZIV Z DODATNIM PRIKAZOM POENOSTAVLJENE IZVEDBE VAJ ZA ZAČETNICE!!!

♥HEJ, HEJ ….! PREDSTAVLJAM TI MOJ IZZIV ZATE …♥
Za vse, ki iz različnih razlogov ne morete obiskovati vadb, predvsem pa bi si želeli še več in “vodeno” trenirati z mano in po mojem konceptu vadbe, se mi pridruži v izzivu, ki bo Bodylift pripeljal v vašo dnevno sobo, vikend ali celo v tople kraje. 😎🤸‍♂️💪

Pripravljam izziv za ženske, ki si želijo BOLJ ČVRSTO in VZDRŽLJIVO TELO – Izziv bo kombinacija treningov za oblikovanje telesa in izgubo telesne maščobe.

Izziv je primeren za ženske vseh starostnih skupin. Ne glede od kod prihajaš, sedaj lahko treniraš z mano in si redno aktivna KAR OD DOMA oziroma KJERKOLI!

Cena je NEVERJETNA 25 eur. Dobila pa boš velikooo in še več. PRIJAVI SE SEDAJ! Se zavedaš, da je to manj kot te pride ena kavica na dan?

ZAČNEMO v petek, 3. NOVEMBRA, zato POHITI S PRIJAVO! (Vse bo dosegljivo prek interneta).

Prijave možne do 1. novembra!

♦Prijavi se na BODYLIFT TRENINGE, ne glede na to, od kod prihajaš.  Treniraj z mano V ŽIVO preko Facebook skupine, ki bo odprta v času tega izziva. V njej se bodo, ob točno določenih dnevih in uri, odvijali treningi v živo.
Termin treningov:
Sreda in petek, ob 19.30h.

Zate pa sem pripravila še 4 15 – minutne treninge. Vsak teden objavim še 1 dodaten plan treninga z video prikazom vaj, katerega boš imela na svojem urniku, do naslednjega skupnega treninga. ♥

 

V času izziva bodo potekali tudi videi v živo, kjer me boš lahko vprašala karkoli boš želela in ti bom v živo odgovorila.

 


Kaj potrebuješ za izziv:
Za še hitrejši in večji napredek, bomo v drugem tednu začeli uporabljati tudi ELASTIKE ZA VADBO. To je edini pripomoček, ki ga boš potrebovala v 1. mesecu in še ta ni obvezen.  Če želiš elastike, lahko set dveh elastik še pred začetkom, naročiš pri meni na: nikadodig@gmail.com 
Potrebuješ še blazino, nekaj malega prostora in VOLJO!

**** ZAUPAJ MI in IZKORISTI PRILOŽNOST, ki ti lahko spremeni življenje!


Vse to le za 25 EUR – PRIJAVI SE!

Tvoja bitka z večnimi neuspelimi poizkusi »jutri pa res začnem«, se lahko konča ZDAJ.

Moj cilj je doseči, da ti vadba zleze pod kožo in, da postaneš fit zapeljivke💃Preko mojega programa ti bom pomagala spoznati pravilni način vadbe in organizacije. Verjemi, uspelo ti bo!


USTVARIŠ SI LAHKO ŽIVLJENJE IN TELO SVOJIH SANJ.

PRIJAVI SE!

** IZZIV ni primeren za ljudi s poškodbami ali drugimi zdravstvenimi težavami. Vadba poteka NA LASTNO ODGOVORNOST!
Hvala za razumevanje,
vaša Nika