30-dnevni spletni izziv z Niko Dodig (8.1.2018 – 31.1.2018)

VODENI TRENINGI V ŽIVO + PROGRAM PREHRANE + DRUGI STROKOVNJAKI!

30 – DNEVNI strokovno voden IZZIV za vse ženske, mame, dekleta in žene s pomanjkanjem časa! ⇒ Treningi, prehrana, motivacija, psihološki prijem

♥♥
Za vse, ki iz različnih razlogov ne morete obiskovati vadb, predvsem pa bi si želeli še več in “vodeno” trenirati z mano in po mojem konceptu vadbe, se mi pridružite v izzivu, ki bo Bodylift pripeljal v vašo dnevno sobo, vikend ali celo v tople kraje.

OD 8.01. do 31.01. 2018
♥♥

To je izziv za ženske, ki si želijo BOLJ ČVRSTO in VZDRŽLJIVO TELO – Izziv bo kombinacija treningov za oblikovanje telesa in izgubo telesne maščobe. Skupaj bomo šli skozi 8 vodenih treningov, ki jih boste izvajale od doma.

Izziv je primeren za ženske vseh starostnih skupin!

PREHRANA
V novemberskem izzivu nas je treniralo skoraj 60 deklet. Januarja vas čaka še več. Poleg treningov, bo program obogaten tudi s svetovanjem o pravilnem prehranjevanju. Celoten sistem, kako spremeniti prehranjevalne navade za hujšanje in/ali preoblikovanje, kako si sestaviti zdrave jedilnike in kaj pravzaprav zdravo prehranjevanje je, bo sestavljen izpod rok specializiranega svetovalca za prehrano, SAMBOLEC MARIA.

Vsi dobro vemo, da nas od naših ciljev velikokrat oddaljuje naša “glava”, naporen vsakdanjik, stres, čustva, obveznosti, odnosi. Da ne boste ob prvem stresnem dnevu ali prepiru z možem, izpraznile hladilnik, bo poskrbela za vas psihoterapevtka Mateja Švetak.

Skratka, poleg treningov, odvodenih iz moje strani, bo januarski izziv skupek vsega, kar potrebuješ za dosego ciljev in predvsem, BOLJŠEGA POČUTJA.

In JA, vse to za le 30 EUR!

Cena je NEVERJETNA 30 eur.
Dobila pa boš velikooo in še več.  Dodatne vsebine, videe, koristne nasvete. Na koncu pa VELIKO SREČANJE V ŽIVO.
PRIJAVI SE SEDAJ!

Prijavi se na BODYLIFT TRENINGE, ne glede na to, od kod prihajaš.  Treniraj z mano V ŽIVO preko Facebook skupine, ki bo odprta v času tega izziva. V njej se bodo, ob točno določenih dnevih in uri, odvijali treningi v živo. A ne skrbi zaradi ure, svoj trening boš naredila, kadarkoli boš imela čas.

Termin treningov ( 8.1.2018 – 31.1.2018):
Ponedeljek: 19:15h
Sreda: 19:15h

V času izziva, se bodo treningi shranjevali v skupini, zato lahko trening OPRAVIŠ KADARKOLI.

Zate sem pripravila še vrsto drugih zanimivih vsebin.
Poučne in koristne vsebine o:
⇒ prehrani
⇒ kako najti motivacijo
⇒ zakaj vaditi vsaj 3x na teden
⇒ vadba iz psihološkega vidika
♦ Vse to pa strokovno pripravljeno z različnimi strokovnjaki. 

V času izziva bodo potekali tudi videi v živo, kjer me boš lahko vprašala karkoli boš želela in ti bom v živo odgovorila.

♥ Na koncu pa vse skupaj okronamo z VELIKIM SREČANJEM V ŽIVO!


Kaj potrebuješ za izziv:
Za še hitrejši in večji napredek, bomo v drugem tednu začeli uporabljati tudi ELASTIKE ZA VADBO. To je edini pripomoček, ki ga boš potrebovala v 1. mesecu in še ta ni obvezen.  Če želiš elastike, lahko set dveh elastik še pred začetkom, naročiš pri meni na: nikadodig@gmail.com 
Potrebuješ še blazino, nekaj malega prostora in VOLJO!

**** ZAUPAJ MI in IZKORISTI PRILOŽNOST, ki ti lahko spremeni življenje!


Vse to le za 30 EUR – PRIJAVI SE!

Tvoja bitka z večnimi neuspelimi poizkusi »jutri pa res začnem«, se lahko konča ZDAJ.

Moj cilj je doseči, da ti vadba zleze pod kožo in, da postaneš fit zapeljivke?Preko mojega programa ti bom pomagala spoznati pravilni način vadbe in organizacije. Verjemi, uspelo ti bo!


USTVARIŠ SI LAHKO ŽIVLJENJE IN TELO SVOJIH SANJ.

PRIJAVI SE!

** IZZIV ni primeren za ljudi s poškodbami ali drugimi zdravstvenimi težavami. Vadba poteka NA LASTNO ODGOVORNOST!
Hvala za razumevanje,
vaša Nika