Vodeni treningi, Jedilniki, motivacija, nasveti, skupnost (od 18.4.2018 – 10.6.2018)

Prijave za 3-mesečni izziv so ZAPRTE!
Možen je vpis za en mesec ali dva meseca. Vse, ki bi se mi rade pridružile na skupnih treningih od doma, vabim k naslednjemu izzivu, in sicer od 18. aprila dalje.

NOVA TI do POLETJA!

3 – mesečni ali 1- mesečni strokovno – voden IZZIV za vse ženske, mame, dekleta in žene s pomanjkanjem časa! ⇒  36 vodenih treningov, prehrana, motivacija, skupnost, nasveti  …  Prijavi se na BODYLIFT vodeno vadbo od doma ne glede na to, od kod prihajaš.  Treniraj z mano V ŽIVO od doma.
Za kaj se zavezati za tri mesece?
Ker ti bo le tako resnično uspelo! Ker ne boš odnehala prezgodaj! Ker ne boš odnehala, dokler ne dosežeš velikih sprememb!

♥♥
Za vse, ki iz različnih razlogov ne morete obiskovati vadb ali bi si želele “vodeno” trenirati z mano po mojem konceptu vadbe, se mi pridružite v izzivu, ki bo Bodylift pripeljal v vašo dnevno sobo!

OD 18.04. do 10.06. 2018 (2 mesečni izziv)
OD 10.05. do 10.6. 2018 ( 1 mesečni izziv)
♥♥

Drage moje vražje bodyliftovke in vse, ki boste to še postale. Čestitke za pogumen štart proti novemu načinu življenja in hvala za zaupanje.
Zaprta FB skupina Spletni izziv: NOVA TI do POLETJA, bo od marca pa vse do sredine junija, tvoja “telovadnica”.  Dogajalo se bo veliko. Poleg treningov boš prejela in spoznala še veliko dodatnih nasvetov in informacij, ki ti bodo enostavno spremenile življenje. Z vsako objavo, treningom, videom, nasvetom, jedilnikom, boš bližje največjim spremembam v tvojem življenju. Pridružila se boš skupnosti žensk iz celotne Slovenije in bila tako deležna neverjetne podpore močnih žensk s podobnimi cilji. Po koncu izziva boš polna novega znanja in navdiha. Verjemi mi!
Vendar, to se bo zgodilo le, če boš sodelovala.
Zato te prosim, da mi daš priložnost, da ti dokažem, kaj vse zmoreš in, kako ČUDOVITA SI LAHKO.
 
URNIK – Treningov v živo:
Ponedeljek in sreda – Bodylift HOT SHAPE: od 19:30 do 20:30
Petek – Bodylift BURN:  od 9:00 do 9:20. 15 – 20 minutni kardio / HIIT trening z lastno težo.


KAJ PA, ČE OB TEH TERMINIH NE BOM IMELA VEDNO ČAS?
Prednost takšnega načina treningov je, da trening opraviš, ko imaš čas. Drugače povedano, nikoli nič ne moreš zamuditi. Vsak trening se bo po končanem prenosu v živo, naložil v skupino in bil dostopen ves čas izziva. Pomeni, da treniraš kadarkoli in kjerkoli. Naučila te bom tudi, kako zabavno je trenirati zunaj.

URNIK JEDILNIKOV:
Vsako nedeljo bo objavljen tedenski jedilnik za prihajajoči teden. Sestavljen s strani strokovnjaka za prehrano.
URNIK POGOVOROV V ŽIVO: Vprašanja in odgovori:
Vsak četrtek zvečer oziroma po potrebi, bom v živo odgovarjala na vaša vprašanja v zvezi z izzivom in treningi.

Verjela ali ne, vsega, kar ti bom pokazala, povedala in te naučila v izzivu , niti ne morem opisati z besedami. Izziv je poln interakcije, pogovorov in medsebojnega sodelovanja. Zato VERJAMEM, DA LAHKO KONČNO PRIDOBIŠ FORMO IN POSTAVO, KAKRŠNO SI ZASLUŽIŠ – še PRED POLETJEM!


Potrebna bo tudi tvoja vztrajnost, volja in samoinciativnost. Če ne veš, vprašaj, če imaš idejo, povej, če imaš željo, povej to še bolj na glas …! Ne čakaj, da bodo drugi vse naredili namesto tebe. Ker ne bodo … Ne glede na to, koliko plačaš. In navsezadnje, ne glede na vsebino in treninge v izzivu, če ne boš vztrajala in bila pripravljena vložiti določenega truda, USPEHA NE BO. Zato začni verjeti v sebe, prenehaj razmišljati in pojdiva tokrat skupaj do konca! V skupini se bo dogajalo veliko, zato boš, še predno se boš zavedla, postala del skupnosti s pomočjo katere, boš postala NOVA TI.

Vedno je prijetno trenirati v paru ali skupinici, zato k naslednjemu izzivu le povabi prijateljice s katerimi boš ob kavici klepetala o treningih. Ali pa bodo treningi postali vaše druženje. Osebi, ki jo želiš povabiti k izzivu, pošlji povezavo: www.bodylift.si

To je izziv za ženske, ki si želijo BOLJ ČVRSTO in VZDRŽLJIVO TELO – Izziv bo kombinacija treningov za oblikovanje telesa in izgubo telesne maščobe. Skupaj bomo šli skozi 24 oziroma 12 vodenih treningov od doma.

Izziv je primeren za ženske vseh starostnih skupin!

Izziv je skupek vsega, kar potrebuješ za dosego ciljev in predvsem, BOLJŠEGA POČUTJA!

–> Cena je NEVERJETNA 30 eur/mesec
Dobila pa boš velikooo in še več.  Dodatne vsebine, videje, koristne nasvete. Na koncu pa VELIKO SREČANJE V ŽIVO.

PRIJAVI SE SEDAJ!

 


Kaj potrebuješ za izziv:
Za še hitrejši in večji napredek, vas bom naučila uporabljati različne pripomočke, in sicer iz dveh razlogov: za večjo učinkovitost treningov in hitrejših sprememb ter popestritev treningov od doma. Ko se boste naučile rokovati z določenimi manjšimi pripomočki za vadbo, boste naravnost uživale!  Pripomočki niso obvezni.

ELASTIKE: Če želiš elastike, lahko set dveh elastik še pred začetkom, naročiš pri meni na: nikadodig@gmail.com
– KETTLLE: Priporočam 6 – 8kg
Uteži / ročke: Priporočam 1,5 – 2kg na ročko
Serveti: Da, kar kuhinjski ali male brisačke
Potrebuješ še blazino, nekaj malega prostora in VOLJO!
**** ZAUPAJ MI in IZKORISTI PRILOŽNOST, ki ti lahko spremeni življenje!

Vse to le za 30 EUR – PRIJAVI SE!

Tvoja bitka z večnimi neuspelimi poizkusi »jutri pa res začnem«, se lahko konča ZDAJ.

Moj cilj je doseči, da ti vadba zleze pod kožo in, da postaneš fit zapeljivke? Preko mojega programa ti bom pomagala spoznati pravilni način vadbe in organizacije. Verjemi, uspelo ti bo!


ŽE LETOS SI LAHKO USTVARIŠ ŽIVLJENJE IN TELO SVOJIH SANJ.

PRIJAVI SE!

** IZZIV ni primeren za ljudi s poškodbami ali drugimi zdravstvenimi težavami. Izvajalec izziva si pridržuje pravico, da se termin ( dan, ura) treninga v primeru poškodbe, bolezni ali drugih izrednih okoliščin, prestavi. Izvajalec se zavezuje, da vas bo o spremembah sproti in pravočasno obveščal. Vadba poteka NA LASTNO ODGOVORNOST!

Hvala za razumevanje,
vaša Nika