Jesenski spletni izziv (15.10.- 10.12.2018)

JESENSKI SPLETNI IZZIV: Nova Ti!


KONEC PRIJAV→ 2 – mesečni izziv (15. oktober – 10. december 2018) oziroma:
♦ 24 BL treningov  ♦ 8 x Joga / meditacija ♦ 8 x tedenski jedilnik

→ 1 – mesečni izziv (12. november – 10. december 2018) oziroma:
♦ 12 BL treningov  ♦ 4 x Joga / meditacija ♦ 4 x tedenski jedilnik

(Po vsakem končanem mesečnem obdobju ( 12 treningov) oziroma teden dni prej, se odprejo PRIJAVE ZA NASLEDNJI MESEC – mesečno vadnino.)

UGODNOSTI ob prijavi za 2 meseca
Poleg tega, da prihraniš 5 eur, ti ostanejo treningi na voljo tudi po končanem izzivu, in sicer vse do naslednjega izziva – ZIMSKI spletni izziv, Nova Ti!

Strokovno – voden spletni IZZIV je primeren za vse ženske, mame, dekleta in žene s pomanjkanjem časa! ⇒  12 vodenih treningov na mesec, zdrav način prehranjevanja z nutricionistko, joga in meditacija z inštruktorico Joge, motivacija, skupnost, nasveti  …  VSE OD DOMA  – ne glede na to, od kod prihajaš lahko treniraš z mano V ŽIVO od doma.

Pričetek izziva –> 12. november: PRIJAVI SE, klik, klik …


NOVA TI !

♥♥
Za vse, ki iz različnih razlogov ne morete obiskovati vadb ali bi si želele “vodeno” trenirati z mano po mojem konceptu vadbe, se mi pridružite v izzivu, ki bo Bodylift pripeljal v vašo dnevno sobo!
♥♥

Program zajema različne vodene treninge:
🔥
za izgubo maščobe in krepitev mišic celotnega telesa
🔥
za oblikovanje nog, zadnjice ter trebuščka
🔥
za oblikovanje telesa in izgubo maščobe v obliki krožnega treninga
🔥
za pridobitev mišične mase in pravih ženskih oblin s pripomočki

Zaprta FB skupina, NOVA TI, je v času izziva, tvoja spletna “telovadnica”.  Dogajalo se bo veliko. Poleg bodylift treningov, bomo enkrat na teden izvajale tudi jogo in meditacijo, naučile se bomo zdravo prehranjevati,  prejela in spoznala pa boš še veliko dodatnih nasvetov in informacij, ki ti bodo enostavno spremenile življenje. Z vsako objavo, treningom, videom, nasvetom, jedilnikom, boš bližje največjim spremembam v tvojem življenju.

Pridružila se boš skupnosti žensk iz celotne Slovenije in bila tako deležna neverjetne podpore močnih žensk s podobnimi cilji. Po koncu vsakega meseca / izziva boš polna novega znanja in navdiha. VERJEMI MI!
Vendar, to se bo zgodilo le, če boš sodelovala.

Zato te prosim, da mi daš priložnost, da ti dokažem, kaj vse zmoreš in, kako ČUDOVITA SI LAHKO.
 

URNIK PROGRAMA
:

Ponedeljek in sreda: Bodylift HOT SHAPE: od 19:00 do 20:00
Petek: Bodylift BURN:  od 7:00 do 7:20. 15 – 20 minutni kardio / HIIT trening z lastno težo
Nedelja: 20:00 do 20:30:Joga / meditacija z Matejo (v živo):

Zdrav način prehranjevanja in jedilnik z nutricionistko Mojco: 
Vsako soboto ali nedeljo bo Mojca objavila jedilnik za prihajajoči teden, katerega bo pospremila z 20 – minutnim pogovorom ( V ŽIVO), kjer bo odgovarjala na vaša vprašanja


KAJ PA, ČE OB TEH TERMINIH NE BOŠ IMELA ČAS?
Vse ostane v skupini – Treniraš / gledaš kadarkoli in kjerkoli!
Prednost takšnega načina treningov je, da trening opraviš, ko imaš čas. Drugače povedano, nikoli nič ne moreš zamuditi. Vsak trening oziroma objava se bo po končanem prenosu v živo, naložil/a v skupino in bil/a dostopen/a ves čas izziva. Pomeni, da treniraš kadarkoli in kjerkoli. Sedaj pa povej, če ni to noroooo :).

PRIJAVI se TUKAJ — >

VERJAMEM, DA LAHKO KONČNO PRIDOBIŠ FORMO IN POSTAVO, KAKRŠNO SI ZASLUŽIŠ!
Verjela ali ne, vsega, kar ti bom pokazala, povedala in te naučila v izzivu , niti ne morem opisati z besedami. Izziv je poln interakcije, pogovorov in medsebojnega sodelovanja. Zato VERJAMEM, DA LAHKO KONČNO PRIDOBIŠ FORMO IN POSTAVO, KAKRŠNO SI ZASLUŽIŠ!


Začni verjeti v sebe, prenehaj razmišljati in pojdiva tokrat skupaj do konca!

KLIKNI in preveri celoten PROGRAM

Vedno je prijetno trenirati v paru ali s prijateljico, zato k  izzivu le povabi osebo/e , s katerimi boš ob kavici naslednji dan klepetala o treningih. Osebi, ki jo želiš povabiti k izzivu, pošlji povezavo: www.bodylift.si

To je izziv za ženske, ki si želijo BOLJ ČVRSTO in VZDRŽLJIVO TELO – Izziv bo kombinacija treningov za oblikovanje telesa in izgubo telesne maščobe. Skupaj bomo šli skozi 12 vodenih treningov na mesec. VSE OD DOMA.

Izziv je primeren za ženske vseh starostnih skupin!

Izziv je skupek vsega, kar potrebuješ za dosego ciljev in predvsem BOLJŠEGA POČUTJA!

Cena je NEVERJETNA
–> 30 EUR / mesec
Po vsakem končanem mesečnem obdobju ( ♦ 12 BL treningov  ♦ 4 x Joga / meditacija ♦ 4 x tedenski jedilnik) oziroma teden dni prej, se odprejo PRIJAVE ZA NASLEDNJI MESEC – mesečno vadnino.

PRIJAVI SE SEDAJ!

 

KONEC PRIJAV→ 2 – mesečni izziv (15. oktober – 10. december 2018) oziroma 24 vodenih (LIVE) treningov.

1 – mesečni izziv (12. november – 10. december 2018) oziroma 12 treningov.
Po vsakem končanem mesečnem obdobju ( 12 treningov) oziroma teden dni prej, se odprejo PRIJAVE ZA NASLEDNJI MESEC – mesečno vadnino.

Dobila pa boš velikooo in še več.  Dodatne vsebine, video vsebine in koristne nasvete. Na koncu pa VELIKO SREČANJE V ŽIVO.


Kaj potrebuješ za izziv:
Za še hitrejši in večji napredek, vas bom naučila uporabljati različne pripomočke, in sicer iz dveh razlogov: za večjo učinkovitost treningov in hitrejših sprememb ter popestritev treningov od doma. Ko se boste naučile rokovati z določenimi manjšimi pripomočki za vadbo, boste naravnost uživale!  Pripomočki niso obvezni.

ELASTIKE za vadbo
– KETTLL: Priporočam 6 – 8kg
Uteži / ročke: Priporočam 1,5 – 2kg na ročko
Serveti: Da, kar kuhinjski ali male brisačke
Potrebuješ še blazino, nekaj malega prostora in VOLJO!
**** ZAUPAJ MI in IZKORISTI PRILOŽNOST, ki ti lahko spremeni življenje!

Vse to le za 30 EUR/ mesec!

Tvoja bitka z večnimi neuspelimi poizkusi »jutri pa res začnem«, se lahko končno konča.

Moj cilj je doseči, da ti vadba zleze pod kožo in, da postaneš fit zapeljivke? Preko mojega programa ti bom pomagala spoznati pravilni način vadbe in organizacije. Verjemi, uspelo ti bo!


ŽE LETOS SI LAHKO USTVARIŠ ŽIVLJENJE IN TELO SVOJIH SANJ.

PRIJAVE SE ŽE ODPRTE!!! NE ZAMUDI IN BODI Z MANO!
_________________________________________________________________

** IZZIV ni primeren za ljudi s poškodbami ali drugimi zdravstvenimi težavami. Izvajalec izziva si pridržuje pravico, da se termin ( dan, ura) treninga v primeru poškodbe, bolezni ali drugih izrednih okoliščin, prestavi. Izvajalec se zavezuje, da vas bo o spremembah sproti in pravočasno obveščal. Vadba poteka NA LASTNO ODGOVORNOST!

Z PRIJAVO na izziv soglašaš s pogoji sodelovanja in pristopno izjavo.

Hvala za razumevanje,
vaša Nika