HOT SHAPE od doma

 

 

30-dnevni bodylift HOT SHAPE 

Najbolj edinstven in vroč vadbeni program v Sloveniji  –

V programu so zajeti treningi za moč, obliko kritičnih predelov ženskega telesa in kardio (HIIT) treningi. Skratka vse, kar potrebuješ, da končno narediš spremembe tako na telesu kot miselnosti.

Enostavno, moraš mi verjeti! Vse, kar sem vam pripravila, je točno TO, kar potrebuješ za izgubo “trmaste” odvečne maščobe, učvrstitev najbolj kritičnih predelov ženskega telesa, pridobitev fit forme ter da KONČNO vzljubiš telo v katerem živiš!

Morda si do sedaj zaradi takšnih in drugačnih oglaševalskih kampanj res verjela, da moraš kaznovati sebe in svoje telo z dolgimi treningi in neskončnimi ponovitvami ene in iste vaje, da bi dosegla rezultate. Vendar to preprosto ni res in navdušena sem, da ti lahko pokažem boljši način, kako priti do pravih sprememb na bolje.

Ne pozabi: TRENIRATI BOŠ PRIČELA, KER IMAŠ RADA SVOJE TELO in NE, KER GA ŽELIŠ KAZNOVATI.

Dolžina treningov je različna. Treniraš od 20 – 40 minut, in sicer trikrat na teden. Program je sestavljen tako, da na teden opraviš tri bodylift treninge vmes pa, za dosego cilja, dodava lažje aktivnosti na prostem ( vsa navodila prejmeš s programom).

NAROČI TUKAJ

KAJ VSE PROGRAM VSEBUJE:

12 vodenih treningov
Na svoj elektronski naslov boš prejela 12 vodenih treningov. Na teden opraviš tri bodylift treninge. Vsak trening te vodim od začetka do konca. Dolžina treningov je različna – 20 do 40 minut.

Treniraš doma/na prostem/kjerkoli
Čas ni več tvoj gospodar. Treniraš od doma kadarkoli. Torej, če si se vse do danes odpovedovala vadbi zaradi pomanjaknja časa, je to mimo.

3x na teden
Program je sestavljen tako, da na teden narediš 3 treninge. Dva nekoliko daljša treninga za učvrstitev in obliko telesa ter enega krajšega za izgubo odvečne maščobe.

4x tedenski plan aktivnosti
Za vsak teden posebej sem ti pripravila dnevni plan tvojih aktivnosti. Poleg rednih bodylift treningov, bova dodali še dve lažji aktivnosti na prostem. Dva dni na teden je čas za počitek in regeneracijo.

30 dni ali več …
Osebno mi ni cilj prodati 30 – dnevni program in te nato pustiti. Želim, da ti v teh 30ih dneh vadba pride v kri. Želim, da spremeniva miselnost in, da postane aktivno življenje tvoj novi življenjski stil. Po 30ih dneh lahko program v celoti ponoviš. Treningi so zelo raznoliki, zato verjemi – ne boš se jih naveličala.

4x tedenski jedilnik za izgubo teže
S programom prejmeš tudi mesečni jedilnik za dodatno izgubo telesne teže. Jedilnik je lahko tudi le smernica pravilne prehrane v času “diete”.

Časovno neomejen dostop programa
Ko program enkrat kupiš in prejmeš na elektronski naslov, je tvoj. Kadarkoli se lahko ponovno obrneš nanj oziroma treniraš, dokler ne končaš.
 

Pridruži se več stotim ženskam, kot si ti v 30-dnevni izkušnji, ki je obljubim, ne boš nikoli pozabila. 

Če si še vednov dilemi, si prosim, vzemi minuto, da natančno oceniš, ali te je tisto, kar si do sedaj počela, približalo cilju.

Pravzaprav je preprosto, DA ali NE, vprašanje …

“Ali sem točno tam kjer hočem biti? Fizično in duševno?”

Če je tvoj odgovor ne, je najboljša stvar, ki jo lahko še danes narediš ta, da se odločiš, da se nam boš pridružila. Daj si dovoljenje, da se končno postaviš v ospredje in dosežeš svoje cilje.

Vredna si, obljubim ti!

Cena programa je 40 EUR.

NAROČI TUKAJ