Program

1. 30 ( oziroma 90) – dnevno ČLANSTVO v zaprti FB skupini, kjer bo vse skupaj potekalo.

2. 12 ( 36) vodenih treningov V ŽIVO. Prenos treninga bo potekal v živo. V času izziva, pa se bodo treningi shranjevali v skupini, zato lahko trening OPRAVIŠ KADARKOLI.
Program zajema različne vodene treninge:
🔥
za izgubo maščobe in krepitev mišic celotnega telesa
🔥
za oblikovanje nog, zadnjice ter trebuščka
🔥
za oblikovanje telesa in izgubo maščobe v obliki krožnega treninga
🔥
za pridobitev mišične mase in pravih ženskih oblin s pripomočki

3. Joga / meditacija se bo odvijala 1x na teden, in sicer z inštruktorico Joge.


“ Z redno vadbo joge bo naše telo bolj gibljivo, občutili bomo sproščenost, okrepili bomo telo in največja pozitivna posledica redne vadbe joge je seveda dobro počutje ”, pravi Mateja, ki vodi svoj studio, zdravje365, v Mariboru.

Joga je tehnika, kako nadzorovati svoje telo in um. Joga nam lahko spremeni življenje, joga nas uči discipline, vzdržljivosti, fleksibilnosti. Torej ne vpliva zgolj na naše telo, čeprav ga bomo z redno vadbo okrepili, ga naredili bolj gibljivega in izboljšali svoje fizično počutje. Vadbo joge sestavlja ena ura vadbe in učenja asan ter pol ure sproščanja, počitka, meditacije. Poskrbimo torej za telo in um!

V meditaciji se bomo posvetili ravnovesju naših energetskih centrov ali čaker. Najprej se bomo učili usmerjati svojo pozornost na svoje telo, na svoje dihanje. Skozi meditacijo se bomo povezali s svojimi energetskimi centri. Meditacija nas bo vodila preko različnih tehnik usmerjanja pozornosti, vizualizacije in s pomočjo zvoka do popolne sprostitve.

4. Tedenske jedilnike sestavljene s strani strokovnjaka/inje za prehrano.

5. Interakcijo in motivacijo v živo prek spleta + PRESENEČENJA!!! Dodatne koristne vsebine s strokovnjaki.

6. Skupnost žensk iz celotne Slovenije.

6. V času izziva bodo potekali tudi pogovorni videji v živo, kjer me boš lahko vprašala karkoli boš želela in ti bom v živo odgovorila.

7. Veliko pozitivne energije!

8.  VELIKO SREČANJE V ŽIVO!

Predvsem pa je moj cilj, da ti vadba zleze pod kožo. In pri mnogih, mi je to tudi že uspelo!Celoten izziv bo potekal po načelih mojega koncepta BODYLIFT by NIKA. 


Obljubim ti, tokrat TI BO USPELO!

Reči si JA! Reči si ZASLUŽIM SI TO!


Občuti, kako čudovito je, ko vzljubiš svoje telo. Čvrsto in zdravo telo. Ne le shirano telo. NAJ BO TO poletje tvoje in naj bo leto 2018 čudovitO letO, ko si se odločila, da daš sebe na prvo mesto in si rečeš JA!
PRIJAVE ZAPRTE!