Sanjska postava od doma (3 delni program)

Za vse, ki želijo DO POTANKOSTI PREOBLIKOVATI RIZIČNE PREDELE TELESA (Zadnjico, noge, trebuh) in izgubiti odvečno maščobo.

3- delni ONLINE PROGRAM – SANJSKA POSTAVA OD DOMA      

Tvoja bitka z večnimi neuspelimi poizkusi »jutri pa res začnem«, se lahko konča ZDAJ !

BLN 1 – program za FIT telo: Program, s katerim boš na varen in zdrav način učvrstila svoje telo.
BLN 2 – program za POPOLNO ZADNJICO: S pravimi vajami v tem programu boš dobesedno dvignila zadnjico. Pridobila boš lepo oblikovane noge, hkratI pa program vsebuje tudi vaje PROTI CELULITU.
BLN 3 – program za RAVEN TREBUŠČEK: V tem sklopu je poudarek na zgornjem delu telesa. Naj sanje o ravnem in napetem trebuščku postanejo realnost!

Reči si JA! Reči si ZASLUŽIM SI TO!
Občuti, kako čudovito je, ko vzljubiš svoje telo. Čvrsto in zdravo telo. Ne le shirano telo. In brez, da bi morala uporabljati močno voljo, ti bodo oblačila kar naenkrat bolj prav (ali pa bodo postala celo ohlapna…).
Takrat se boš nasmejala… in se spomnila tega dne, ko si se odločila, da daš sebe na prvo mesto in si rečeš JA!

CENA programa: 35 EUR

GLAVNI CILJI PROGRAMA:
1. Izguba odvečne maščobe
2. Za dve do tri številke manjša konfekcija
3. Boljše počutje, več energije
4. Raven trebušček, napeta zadnjica in lepe noge BREZ CELULITA
5. Treniraš lahko kjerkoli in kadarkoli

OPIS/POSTOPEK PROGRAMA
Celoten program prejmeš po elektronski pošti. Paket vsebuje scripto s tekstovnim opisom vaj in vso razlago ter navodili za treninge. Dobite pa tudi gesla in dostop do strežnika, kjer so naloženi vsi video-treningi. Preko njih vas vodim skozi vsak krog posebej. Zraven razlagam, kako pravilno izvajati posamične vaje in vas motiviram, ko postane težko :). Dostop do programa  je časovno neomejen, saj imate z geslom neomejen dostop do strežnika, video-treninge si lahko naložite tudi na računalnik.

Plan vadbe je narejen po piramidnem sistemu. Število krogov/ponovitev se povečuje ali zmanjšuje. En krog je sestavljen iz petih vaj. V prvem tednu prvi dan naredite tako na primer, 2 kroga, drugi dan 3 kroge, itd …. ( Vsa navodila in razlaga sta priloženi). Sistem izvajanja vaj je iz teden v teden podoben, le “krogi” so vsak teden sestavljeni iz novih petih vaj.
Trenira se 5x na teden od min 10 – max 35 minut.

Prav tako dopite dostop do zaprte FB skupine, ki služi za podporo uporabnicam.

Komaj čakam, da pričneva in zelo se veselim tvoje transformacije!!

NAROČI TUKAJ

CENA programa: 35 EUR